Haarwerken

HAARWERKEN

Haarwerken voor vrouwen tijdens en na chemo behandeling


Wat maakt LiVage Haarwerken uniek:

- persoonlijke begeleiding

- maximale vergoeding

- 100% klanttevredenheid

- langdurige nazorgStandaard klanten bestaan niet, dus geven wij ook geen standaard zorg

LiVage haarwerken is een landelijke organisatie die zich bezig houdt met het door heel Nederland verlenen van professionele zorg aan vrouwen met tijdelijke haaruitval door chemo.


Het LiVage zorgplan


De ziekte kanker is zeer ingrijpend in iemands leven. De verschillende behandelingen die u daarbij moet ondergaan kunnen uiterlijke veranderingen tot gevolg hebben. Een van die veranderingen kan tijdelijke haaruitval zijn. Wij begrijpen uw probleem en alle vragen en emoties die daar bij horen. wij willen u graag óntzorgen' gedurende dit traject. Het LiVage zorgtraject begint bij het persoonlijke kennismakingsgesprek, vervolgens samen oplossingen zoeken en producten kiezen die bij uw wensen passen. Wij geven ondersteuning bij het gebruik hiervan en langdurige begeleiding en nazorg tot uw eigen haar weer groeit.


Persoonlijk aandacht

In onze salon in het Radboud UMC kunt u op uw gemak en met alle persoonlijke aandacht die uw wenst een keuze maken uit de mogelijkheden die onze ruime collectie van echte of synthetisch haar te bieden heeft. Samen met u worden 10 tot 15 haarwerken op model en kleur voor u uitgezocht en besteld. Reeds na drie werkdagen kunnen we de haarwerken passen. Het gekozen haarwerk wordt voor u op maat gemaakt en aangepast aan uw persoonlijke wensen. Al onze diensten zijn bij de prijs van het haarwerk inbegrepen. uiteraard kunt u daarna ook bij ons terecht voor controle, onderhoud en styling.


Er goed uitzien, ondanks alles

Voor LiVage is uw wens om er goed uit te willen zien gedurende dit moeilijke proces de drijvende kracht achter onze dienstverlening. van een zorgverlener mag u verwachten dat er begrip, kennis en ervaring is om u tijdens het hele traject te ondersteunen. Binnen LiVage betekent het dat u door een gediplomeerde kapster met minimaal 10 jaar ervaring begeleid wordt. Zij heeft zich gespecialiseerd in haarwerken en u kunt vertrouwen op haar persoonlijke aandacht voor uw wensen met alle kennis die haar ter beschikking staat, waarbij uiteraard uw privacy gewaarborgd wordt


100% tevredenheid, daar gaan wij voor!

Voor het verlies van de wenkbrauwen en wimpers zijn ook oplossingen voorhanden. Wij helpen graag met het onder de knie krijgen van verschillende technieken met make-up om de wenkbrauwen en ogen er zo natuurlijk mogelijk uit te langen zien. Naast het onderhoud van het haarwerk wordt er ook aandacht besteed aan de verzorging van de hoofdhuid. Kortom, LiVage Haarwerken biedt een totaalconcept waarin we de wensen zo goed mogelijk laten aansluiten op de diverse mogelijkheden.


Waarborg van kwaliteit, service en vakmanschap

DE SEMH ( Stichting Erkenningsregeling leverancier medische Hulpmiddelen) is een onafhankelijke organisatie die in samenspraak met de branche, gebruikersorganisaties en zorgverzekeraars, eisen opstelt waaraan een goed leverancier dient te voldoen.


Elk jaar controleert de SEMH aan de hand van een toetsing of de erkende leveranciers aan de gestelde eisen voldoen. Voor u betekent dit een waarborg voor kwaliteit, service en vakmanschap.


Recht op vergoeding door uw zorgverzekeraar

Ook de aanvraag voor de vergoeding bij uw zorgverzekeraar nemen wij u graag uit handen. Alle zorgverzekeraars in Nederland bieden een basisvergoeding. Wanneer u aanvullende verzekerd bent hebben sommige zorgverzekeraars nog een extra bedrag beschikbaar.


Met passie voor zorg

LiVage wil haar passie voor zorg niet alleen waarmaken voor haar klanten, maar werkt ook belangeloos mee aan maatschappelijke initiatieven. Wij knippen gratis staarten om te doneren aan de stichting 'Haarwensen'. Zij maken hiervan haarwerkjes voor kinderen. Daarnaast werkt LiVage mee aan workshops die worden gegeven door de stichting 'Look Good Feel Better, en sponsort jaarlijks een goed doel. Door de erkenning vanuit de markt door medische specialisten en toekenning van het SEMH certificaat presenteert LiVage zich als zorgverlener en niet slechts als leverancier om een verzorgd uiterlijk te bereiken.


Speciaal maathaarwerk

Wilt u een haarwerk dat speciaal voor u op maat wordt gemaakt dan is de levertijd 8 tot 12 weken. het maathaarwerk wordt door een gerenommeerd atelier op bestelling vervaardigd. Wanneer de gewenste levertijd niet haalbaar is stellen wij tijdelijk een alternatieve hoofdbedekking (buff/hoofddoekje) beschikbaar.


Altijd persoonlijk, professioneel en klantbewust....met passie voor zorg!

Kapsalon van Lin / LiVage

T. 024 3610125 / M. 06 23968268


Onderstaande enkele Foto's van haarwerken ( klik op de foto voor vergroting)

- Premiumlijn / haarwerken

- Mannenlijn / haarwerken

- Basiclijn /  haarwerken

HAARWERKEN MANNEN


MANNENLIJN 

HAARWERKEN VROUWEN


VROUWENLIJN