Bruidskapsel

KAPSALON VAN LIN BRUIDSKAPSELS

Buidskapsels


Let your hair do the talking.


De professionele bruidsstylisten van Kapsalon van Lin verzorgen graag uw bruidskapsel.

Tijdens de proefsessie nemen we uitgebreid de tijd om samen met jou te bepalen welk bruidskapsel jou tot mooiste bruid zal maken. Onze bruids haarstylisten zijn getraind in het geven van advies hierover zodat het bruidskapsel je te allen tijde zal opsieren en jouw sterke punten in je uiterlijk naar voren zal halen.

Wij verstaan ons kappersvak 

Praat met je stylist

Met behulp van haarstukken of hair pads kunnen onze stylisten er voor zorgen dat jouw bruidskapsel net dat beetje extra glamour en uitstraling heeft op jou mooiste dag om jou.


Wij vinden het niet alleen van belang dat je bruidskapsel er mooi uit ziet maar ook dat het goed en stevig zit en bij jouw persoonlijkheid past zodat je er de hele dag en avond plezier van zult hebben.


Maak een afspraak voor het proefkapsel en kom zelf tot de ontdekking wat de mogelijkheden zijn. Het telefoonnummer: 024 622 12 05.


Zoekt u trendy haarstijlen voor dames, heren en kinderen. Bezoek ons snel!

Bruidskapsel Stylisten

Wij vinden het een eer om een bijdrage te mogen leveren aan jou trouwdag.

Onze bruidskapstersylisten doen er alles aan om jou te laten stralen! Wij vinden het niet alleen van belang dat dit met zoveel mogelijk deskundigheid tot stand gebracht wordt, maar ook dat jij je op je gemak voelt en echt kunt genieten van onze zorg. Voor ons draait het op jou mooiste trouwdag om jou!


Wij vinden het niet alleen van belang dat jouw bruidskapsel er mooi uit ziet maar ook dat het goed en stevig zit en bij jou persoonlijkheid past zodat je er de hele dag plezier van zult hebben.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Tel 024 622 12 05


unsplash